Nico & Zééé amatőr sportoldal
Hírek

2017 - Végső összecsapás (Tököl)

Szezonzáró futam a „boltbajáróssal”


Sajnos a versenygép még mindig pihen, ezért kikormoltuk ismét az utcai swiftet az idei utolsó versenyünkön. Délelőtt szépen sütött a nap, aztán a szél elfújta a jóidőt, és a délután már esős volt, de ez nem szegte kedvünket. A körülményekhez képest egész jól teljesített a jószág. A1 kategóriában 5. helyen zártunk, ezzel 8 pontot gyűjtöttünk az éves bajnokságban, A4-ben pedig 4 századdal maradtunk le a dobogó első fokáról, másodikak lettünk. Tavasszal reméljük már újra csatarendbe áll a versenygépünk, szurkoljatok nekünk hozzá

Addig sem maradtok hírek nélkül, reményteljesen várjuk a hivatalos éves bajnokság eredményeit, melyet megosztunk majd Veletek

2017.09.23

További hírek


Év végi díjátadó
Az idei évben kijutott nekünk hideg és meleg is egyaránt. Taszáron kigyulladt a versenyautónk - melynek helyreállítása még most is folyamatban van - de ennek ellenére az A4 kategóriában sikerült Országos Bajnokként végeznünk, A1 kategóriában pedig IV-ek lettünk. A szervezők tájékoztatása szerint a jövő évre meg fognak változni a versenyszabályok és a kategóriák, így az autó újjáépítésén felül még arra is fel kell majd készülnünk, hogy át kell konfigurálnunk a versenyautót az egyelőre még ismeretlen körülményekhez. Hamarosan friss képeket és híreket is megosztunk majd veletek az autó újjászültéséről és a fejlesztésekről, addig is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog új évet kívánunk mindenkinek.

2017.12.08
Lóerők éjszakája (Tököl)
Amíg a versenygépünk lábadozik, az utcai autónkkal (újabb generációs/buborék swift 1.3) gurultunk egy párat csak úgy kedvtelésből. A verseny kezdetekor esős körülmények között kellett megpróbálnunk minél jobb eredményt elérni, de pár óra múlva már száraz volt az aszfalt. Az A1 kategóriában 17,89-es idővel csak a 7-ik helyre tudtuk kvalifikálni magunkat az időmérőn, de így is sikerült 6 pontot szereznünk a bajnokságban. A nap végére az A4 kategóriában viszont 3. helyezettként állhattunk a dobogóra, mellyel életben tartottuk a bajnoki reményeinket a szezonzáróra.

2017.06.10
Gyorsulás ünnepe (Taszár)
Sajnos ez nem a mi napunk volt, a szuper kvalifikációs eredmények ellenére a döntőben nem tudtunk részt venni. A taszári pálya immáron 3-ik éve teszi próbára autónkat - 2 éve felforrt a hűtővíz, tavaly a differenciálmű tört el - de most alaposan odapörkölt nekünk, ugyanis valószínűsíthetően megadta magát a motortéri benzincső, melynek következtében az autó azonnal lángra kapott. Szerencsére, a Szervezőknek és a Rescue Team gyorsaságának köszönhetően nem semmisült meg teljesen a versenygép, bár hosszú lesz az út a felépülésig. A tűzoltó személyzetnek kétszer is meg kellett gátolni az autót a leégéstől, mindkét oltásról videó is készült, melyek megtalálhatók a hír alatt a videógaléria hivatkozásnál. A Suzuki elpusztíthatatlan és örök. Jó hír, hogy így is sikerült szereznünk egy kupát azért az A4 kategóriában.

2017.05.01
Red Sun Fest (Tököl)
Szintén csodás, napos időnk volt a japó vasas ünnepen, rendesen le is égtünk. A versenytáv itt általában csak 201 m és a pálya aszfaltja is teljesen másmilyen. Sokkal több nevező van ilyenkor az A1 kategóriában és jóval több márkatárssal lehet összemérni az erőnket. Örömünkre, egy Nissan GT-R is kiállt velünk a kvalifikáció során, bár tudtuk, hogy esélytelenek vagyunk ellene, de nagyon nagy élmény volt. Végül a szoros döntő során a dobogó 2. fokát sikerült elfoglalni. A felni kitartó versenyen, női kategóriában 3-ikak lettünk, mert erősek is vagyunk, nem csak gyorsak.

2017.04.11
Sebesség fesztivál (Tököl)
Szép, napos időnk volt, kis széllel. A1 kategóriában sok jó verdával és versenyzővel nagyon szoros volt a mezőny. Negyedik helyre kvalifikált időmérővel végül a kieséses szakaszban 15,483-as idővel sikerült a dobogó 3. fokát megszerezni. A4 kategóriában hosszú idő után, az idei évtől először úgynevezett Bracket Racing-es a verseny. A nettó 16,5 másodperces időlimitet felülről kell minél jobban megközelíteni az időmérőn, a döntő szakaszban az időlimit átlépése pedig kieséssel jár. Idegen volt még ez a fajta versenyzési forma, de nekünk nagyon jól sikerült, ugyanis a legjobb kvalifikációs időnk 16,509 másodperc volt. Ezt a teljesítményt fenntartva a döntőben is sikerült az 1. helyezést elérni.

2017.04.10
Copyright DuetRacing
Weboldalunkon úgynevezett "HTTP-Süti"-ket használunk. A weboldalon történő barangolás közben Ön hozzájárul ezek használatához! Részletesebb leírás itt található.
Weboldalunkon úgynevezett "HTTP-Süti"-ket használunk. A weboldalon történő barangolás közben Ön hozzájárul ezek használatához!
Részletesebb leírás itt található.