Nico & Zééé amatőr sportoldal
Hírek

2017 - Gyorsulás ünnepe (Taszár)

Kigyulladt az autónk a taszári versenypályán


Sajnos ez nem a mi napunk volt, a szuper kvalifikációs eredmények ellenére a döntőben nem tudtunk részt venni. A taszári pálya immáron 3-ik éve teszi próbára autónkat - 2 éve felforrt a hűtővíz, tavaly a differenciálmű tört el - de most alaposan odapörkölt nekünk, ugyanis valószínűsíthetően megadta magát a motortéri benzincső, melynek következtében az autó azonnal lángra kapott. Szerencsére, a Szervezőknek és a Rescue Team gyorsaságának köszönhetően nem semmisült meg teljesen a versenygép, bár hosszú lesz az út a felépülésig. A tűzoltó személyzetnek kétszer is meg kellett gátolni az autót a leégéstől, mindkét oltásról videó is készült, melyek megtalálhatók a hír alatt a videógaléria hivatkozásnál. A Suzuki elpusztíthatatlan és örök.

Jó hír, hogy így is sikerült szereznünk egy kupát azért az A4 kategóriában.

2017.05.01

További hírek


Év végi díjátadó
Az idei évben kijutott nekünk hideg és meleg is egyaránt. Taszáron kigyulladt a versenyautónk - melynek helyreállítása még most is folyamatban van - de ennek ellenére az A4 kategóriában sikerült Országos Bajnokként végeznünk, A1 kategóriában pedig IV-ek lettünk. A szervezők tájékoztatása szerint a jövő évre meg fognak változni a versenyszabályok és a kategóriák, így az autó újjáépítésén felül még arra is fel kell majd készülnünk, hogy át kell konfigurálnunk a versenyautót az egyelőre még ismeretlen körülményekhez. Hamarosan friss képeket és híreket is megosztunk majd veletek az autó újjászültéséről és a fejlesztésekről, addig is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog új évet kívánunk mindenkinek.

2017.12.08
Végső összecsapás (Tököl)
Sajnos a versenygép még mindig pihen, ezért kikormoltuk ismét az utcai swiftet az idei utolsó versenyünkön. Délelőtt szépen sütött a nap, aztán a szél elfújta a jóidőt, és a délután már esős volt, de ez nem szegte kedvünket. A körülményekhez képest egész jól teljesített a jószág. A1 kategóriában 5. helyen zártunk, ezzel 8 pontot gyűjtöttünk az éves bajnokságban, A4-ben pedig 4 századdal maradtunk le a dobogó első fokáról, másodikak lettünk. Tavasszal reméljük már újra csatarendbe áll a versenygépünk, szurkoljatok nekünk hozzá Addig sem maradtok hírek nélkül, reményteljesen várjuk a hivatalos éves bajnokság eredményeit, melyet megosztunk majd Veletek

2017.09.23
Lóerők éjszakája (Tököl)
Amíg a versenygépünk lábadozik, az utcai autónkkal (újabb generációs/buborék swift 1.3) gurultunk egy párat csak úgy kedvtelésből. A verseny kezdetekor esős körülmények között kellett megpróbálnunk minél jobb eredményt elérni, de pár óra múlva már száraz volt az aszfalt. Az A1 kategóriában 17,89-es idővel csak a 7-ik helyre tudtuk kvalifikálni magunkat az időmérőn, de így is sikerült 6 pontot szereznünk a bajnokságban. A nap végére az A4 kategóriában viszont 3. helyezettként állhattunk a dobogóra, mellyel életben tartottuk a bajnoki reményeinket a szezonzáróra.

2017.06.10
Red Sun Fest (Tököl)
Szintén csodás, napos időnk volt a japó vasas ünnepen, rendesen le is égtünk. A versenytáv itt általában csak 201 m és a pálya aszfaltja is teljesen másmilyen. Sokkal több nevező van ilyenkor az A1 kategóriában és jóval több márkatárssal lehet összemérni az erőnket. Örömünkre, egy Nissan GT-R is kiállt velünk a kvalifikáció során, bár tudtuk, hogy esélytelenek vagyunk ellene, de nagyon nagy élmény volt. Végül a szoros döntő során a dobogó 2. fokát sikerült elfoglalni. A felni kitartó versenyen, női kategóriában 3-ikak lettünk, mert erősek is vagyunk, nem csak gyorsak.

2017.04.11
Sebesség fesztivál (Tököl)
Szép, napos időnk volt, kis széllel. A1 kategóriában sok jó verdával és versenyzővel nagyon szoros volt a mezőny. Negyedik helyre kvalifikált időmérővel végül a kieséses szakaszban 15,483-as idővel sikerült a dobogó 3. fokát megszerezni. A4 kategóriában hosszú idő után, az idei évtől először úgynevezett Bracket Racing-es a verseny. A nettó 16,5 másodperces időlimitet felülről kell minél jobban megközelíteni az időmérőn, a döntő szakaszban az időlimit átlépése pedig kieséssel jár. Idegen volt még ez a fajta versenyzési forma, de nekünk nagyon jól sikerült, ugyanis a legjobb kvalifikációs időnk 16,509 másodperc volt. Ezt a teljesítményt fenntartva a döntőben is sikerült az 1. helyezést elérni.

2017.04.10
Copyright DuetRacing
Weboldalunkon úgynevezett "HTTP-Süti"-ket használunk. A weboldalon történő barangolás közben Ön hozzájárul ezek használatához! Részletesebb leírás itt található.
Weboldalunkon úgynevezett "HTTP-Süti"-ket használunk. A weboldalon történő barangolás közben Ön hozzájárul ezek használatához!
Részletesebb leírás itt található.